info@mojprofitsistem.com support@mojprofitsistem.com +381 62 770045 +381 63 8144811

Izvori prihoda

4 izvora prihoda

Ukoliko imate samo jedan izvor prihoda u Network Marketingu, to vam je kao da ste stavili sva jaja u jednu korpu. To definitivno nije dobra strategija i nije nešto što rade veliki svetski Lideri, pa zato ni vi to ne treba da radite. U svakom MLM biznisu postoji plima i oseka kada je priliv novca u pitanju. I zbog toga vi treba da imate priliv sa nekoliko različitih strana i tako obezbedite sebe i svoju porudicu svakog meseca. To ćete uraditi samo ako pravilno izgradite 4 izvora prihoda.

1. PRIHOD OD PROIZVODA

Ako ste ikada prisustvovali nekom velikom MLM događaju onda ste sigurno primetili da veliki lideri kreiraju i prodaju svoje sopstvene treninge, kurseve obuke, el. Knjige (ebook), audio materijale...i naravno zadrže 100% novca od prodaje. Od momenta kada postanete partner u MPS zajednici, možete početi prodavati takve proizvode koje su kreirali Lideri iz ove industrije i na taj način ostvariti i do 50% zarade od tih proizvoda bez da ste učestvovali u njihovom stvaranju. Zar to nije SJAJNO?!

Naravno deo treninga u MPS je i obuka kako da i vi, u dogledno vreme, kreirate sopstveni proizvod iz ove kategorije. (naravno, pod uslovom da to želite)

NAPOMENA: 1.000.000x je lakše nekome prodati proizvod nego poslovnu priliku i vrhunski Networkeri to znaju. Zbog toga svi Lideri u startu nastupaju prvo sa proizvodom, ponudom, vrednošću, i na taj način grade odnos (kao i email listu ) sa potencijalnim klijentima i budućim saradnicima, umesto da to rade sa svojim MLM biznisom i poslovnom ponudom.

 knjiga

2. Prihod od članstva

Sve od čega imate ponavljajuću zaradu. MPS je jedan od tih, ako postanete član i preporučite MPS platformu drugima, za to ćete biti plaćeni 47€ odmah i isto toliko prilikom svake obnove članstva tog člana koji se preko vas registrovao. Uz našu obuku i treninge možete imati i do 30 novih članova mesečno na MPS platformi i 8 – 10 novih saradnika u vašoj matičnoj MLM Kompaniji ! (vi uradite matematiku)

Svi veliki svetski Lideri imaju konstantan priliv novca izvan njihove matične MLM kompanije, sa MPS affilate programom i vi možete imati to isto.

 

3. Prihodi od skupih proizvoda

Proizvodi od koga ćete zaraditi 100€ pa i više po transakciji. Kada se pridružite MPS zajednici automatski dobijate pristup našem Affiliate programu gde su vam na raspolaganju mnogi proizvodi koje možete da prodajete putem interneta i tako ostvarite trenutnu zaradu što je posebno važno kada tek počinjete u nekoj MLM kompaniji. Svi veliki igrači imaju ovaj izvor prihoda pa zašto ne biste i vi?

U MLM biznisu je potrebno neko vreme da bi se posao razvio i da počnete da zarađujete, ali vama je potreban novac odmah, ( da bi ste mogli da plaćate račune) sa MPS platformom vi možete da zarađujete od samog starta. Ako se uključite u Affiliate program MPS i taj deo zarade vam je obezbeđen. Na primer: Vikend seminari sa ograničenim brojem mesta koji koštaju nekoliko stotina eura gde ste vi u mogućnosti da prodate kartu za takav događaj i ostvarite trenutnu zaradu u visini i do 100€. Ili na pr. Video marketing kurs (digitalni proizvod) sa cenom od 397€ od koga možete zaraditi i do 50% provizije.

 

4. MLM/ poslovna prilika – prihodi

Ovo je sve što bi ste vi želeli da radite, bilo koja MLM poslovna prilika. MPS nije, niti može postati MLM poslovna šansa. MPS je Affiliate program, trening platforma koja je savršeno pozicionirana i osmišljena da pomogne MLM preduzetnicima. Ukoliko nemate poslovnu priliku, MPS će vam pomoći da pronađete proizvod, kompezacioni plan, i vama odgovarajućeg Lidera koji će vam pomoći da tu poslovnu priliku, MLM kompanije po vašem izboru, razvijete do neslućenih granica i obezbedite sebi i svojoj porodici trajan Rezidualni prihod, kao i konkretan trenutni prihod kroz ova 4. izvora prihoda koja koriste svi svetski Lideri u ovoj industriji.

BUDIMO U KONTAKTU

Odgovore na pitanja i nejasnoće možete dobiti i putem kontakt forme


twitter.com/yoursite

google.com/

mojprofitsistem

Image verification
Chat Now